INGREDIENS (PAULA)
- Rem. (PAULA)
- 1 llimona. (PAULA)
- 250 grams de sucre en pols. (PAULA)
- 2 clares d'ou fredes. (PAULA)
PREPARACIO (JESÚS)
1.Feis net el rem. (JESÚS)
2.Beteu les clares d'ou amb el suc de llimona i el sucra. (MAURICIO)
3.Pusau els grans de rem en la pasta de ceremel. (MAURICIO)
4.Deixau saca els caramels en una sefata. (JOSEP)
5.Embolicau amb peper de selofan. (JOSEP)
divendres, 6 de juny del 2008
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
2 comentaris:
M'ha agradat molt el caramel de raïm que heu fet. A més segur que vos ho heu passat molt bé!!
Endavant.
Tonia
Que no has vist el somriure que fan els cuiners després d'haver embolicat els caramels?
Isaac
Publica un comentari a l'entrada