divendres, 6 de juny del 2008

RESEPTA DE CARAMELS REM (JOEL)

INGREDIENS (PAULA)
- Rem. (PAULA)
- 1 llimona. (PAULA)
- 250 grams de sucre en pols. (PAULA)
- 2 clares d'ou fredes. (PAULA)

PREPARACIO (JESÚS)
1.Feis net el rem. (JESÚS)
2.Beteu les clares d'ou amb el suc de llimona i el sucra. (MAURICIO)
3.Pusau els grans de rem en la pasta de ceremel. (MAURICIO)
4.Deixau saca els caramels en una sefata. (JOSEP)
5.Embolicau amb peper de selofan. (JOSEP)

2 comentaris:

TONIA ha dit...

M'ha agradat molt el caramel de raïm que heu fet. A més segur que vos ho heu passat molt bé!!
Endavant.
Tonia

Mestre de suport ha dit...

Que no has vist el somriure que fan els cuiners després d'haver embolicat els caramels?
Isaac